Gépbeszerzési pályázat - Balmazújváros

2016.02.26.
SAJTÓKÖZLEMÉNY
HD-ROTATECH Kft. termelési kapacitásnak bővítése

A HD-ROTATECH Kft. megvalósította a Széchenyi 2020 program keretében, a mikro-, kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítésére, vissza nem térítendő támogatási rendszeréhez benyújtott „HD-ROTATECH Kft. termelési kapacitásnak bővítése” című GINOP-1.2.1-14-2014-00212 jelű pályázatát, melyet az Irányító Hatóságának vezetője 12,94 millió forint összegű támogatásra érdemesnek ítélt.

Projekt megvalósulásának időpontja: 2015. 07. 09.

A projekt keretein belül beszerzésre került egy ARGM 1550*3mm motoros NC Aysanmak táblalemezolló, egy HPB/200t Hidraulikusan hajlító présgép, egy EL-C 3,0/11,1m futódaru, egy CYL 130-15/4.0 BendMak motoros hengerítő gép és egy SWM 250 BendMak zikniző gép, továbbá ezen gépek üzembe helyezéséhez szükséges elektromos munkák kerültek kiépítésre. Az új gépekkel a hatékonyságot és a kapacitást kívánjuk növelni, a termékeink minőségét javítani, továbbá elsődlegesen a gyártott termékskálánkat tudjuk így szélesíteni. Így egy komplex termékcsaládot tudunk az export kínálatunkban szerepeltetni.

A fejlesztéssel a vállalkozás célja, hogy a minőséggel kapcsolatos elvárásoknak megfeleljen, megbízói igényeit maradéktalanul és gazdaságosan kielégítse, a minőség iránti elkötelezettségét fenntartsa, nyereségtartalmát szolgáltatásfejlesztéssel fokozza.

A projekt közvetlen célcsoportját a vállalkozás tulajdonosai és munkavállalói jelentik, illetve a vállalkozás üzleti partnereit is közvetlenül érintik a fejlesztés hatásai. A projekt eredményeképpen a várhatóan a vállalkozás jelenlegi főtevékenységének technológiai háttere korszerűbb lesz, többlet árbevételre tehet szert, versenyképessége növekedhet, piaci helyzete javulhat.

További információ kérhető:
HD-ROTATECH Kft.
Cím: 4060 Balmazújváros, Böszörményi út, Hrsz: 4403/14
E-mail: hd-rotatech@hd-rotatech.hu
Honlap: www.hd-rotatech.hu