Kapacitásbővítő beruházás

A támogatás összege: 28.314.078 Ft
A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01144
A megvalósulás dátuma: 2022.02.28.
A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2020.05.14-én meghirdetett „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívása alapján beszerzésre került egy rotációs műanyag öntőgép, mellyel a hatékonyságot és a kapacitást kívánjuk növelni, a termékeink minőségét javítani, továbbá elsődlegesen a gyártott termékskálánkat tudjuk így szélesíteni. Így egy komplex termékcsaládot tudunk az export kínálatunkban szerepeltetni.
A fejlesztéssel a vállalkozás célja, hogy a minőséggel kapcsolatos elvárásoknak megfeleljen, megbízói igényeit maradéktalanul és gazdaságosan kielégítse, a minőség iránti elkötelezettségét fenntartsa, nyereségtartalmát szolgáltatásfejlesztéssel fokozza.
A projekt közvetlen célcsoportját a vállalkozás tulajdonosai és munkavállalói jelentik, illetve a vállalkozás üzleti partnereit is közvetlenül érintik a fejlesztés hatásai. A projekt eredményeképpen a várhatóan a vállalkozás technológiai háttere korszerűbb lesz, többlet árbevételre tehet szert, versenyképessége növekedhet, piaci helyzete javulhat.

További információ kérhető:
HD-ROTATECH Kft.
Cím: 2373 Dabas, Ipari Park, Bánki Donát u. 7528/5 hrsz.
E-mail: hd-rotatech@hd-rotatech.hu
Honlap: www.hd-rotatech.hu